Despre noi

La marginea localitatii Negresti-Oas, intr-o zona inconjurata de dealuri pline de livezi, intalnesti sediul societatii NOVA OAS, infintata in anul 1994, cu capital 100% privat.

Initial activitatea acesteia a fost axata pe constructiile hidrotehnice si pe diferite alte lucrari speciale in constructii. Prin reinvestirea profitului, in anul 2004 societatea si-a adaugat activitatii curente si activitatera de imbuteliere de apa minerala. Astfel s-a inceput constructia unei fabrici, dotata cu o linie moderna de imbuteliere, produsa de catre AVE Industries Spa ITALIA, nume cu traditie in acest domeniu. In acest scop, in anul 1996 s-au facut primule foraje F9 si F8, cu destinatia comercializarii de apa minerala. In anul 2006 s-a mai adaugat acestora inca unul de mare adancime, forajul F10, care impreuna cu celelate asigura necesarul de apa pentru imbuteliere. La inceputul anului 2009 s-a dat startul la o noua lunie de imbuteliere, de mare productivitate, producator NATE - Republica Ceha. In anul 2011 s-a achizitionat o noua linie de imbuteliere in recipiente din sticla, cu volumele de 0,330 ml si 0,700 ml, atat pentru apa plata cat si pentru apa minerala.

Apa - izvorul vietii
Apa este unul din elementele necesare existentei. Fara de ea nu ar fi viata, sau cel putin nu asa cum o stim noi. Omul poate sa reziste destul de multa vreme fara mancare, dar doar o saptamana fara de apa. Un corp necesita o buna hidratare, si asta pentru ca avem nevoie de apa pentru a supravietui. Natura a fost mereu darnica cu noi, oferindu-ne tot ceea ce aveam nevoie. A trebuit doar sa cautam si sa alegem ce e mai bun. Izvoarele de apa minerala sunt unul dintre cele mai de pret daruri ale naturii. Ele sunt cautate pretutindeni ca urmare a efectelor benefice pe care le au asupra organismului.